Sivut

maanantai 23. huhtikuuta 2012

oma omenapuu osa II

Paperimassa eläinten valmistus kestikin pidempään kuin oisin ikinä arvannu. Tai kyllähän ne tehtiin suht näppärästi, mutta niiden kuivuminen tuntui kestävän ikuisuuden. Sauna oli täynnä pikku eläimiä: lintuja, oravia, pupuja... Pitkän odottelun jälkeen uskallettiin alkaa maalaamaan niitä. Neiti Näpsä tykkää maalata, ja pikku Herra Hupsukin innostui.


Olimme tehneet paperimassasta myös pilviä, jotka oli tarkoitus kiinnittää seinälle. Toisena päivänä sekoitettiin sinistä maalia eri sävyiksi ja taas maalattiin. Lapset jo aivan ammattilaisten elkein.




















Eläinten ja pilvien kuivuttua, niitä vähän koristeltiin. Lopulta saatiin kiinnitettlä puuhun. Jee! Pupuille piti tehdä pieni oma paikka.

Lopputulokseen tyytyväisenä.







   
Siskoni ollessa meillä kylässä innostui hän maalaamaan lasten keppihevosille jämäpaloista rakentamani aidan. Siinä on heppojen hyvä laiduntaa omenapuun alla. Aita on säpellä kiinni, mutta aukeaa kyllä, jolloin hevoset saa käyttöön. Vihdoin nämäkin saivat omat paikkansa sen jälkeen, kun aina lojuivat pitkin pituuttaan oven takana. Nyt tuntuvat enemmän houkuttelevan leikkimäänkin.



Pupujussikat, Näpsän suosikit.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti