Sivut

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Sydänvaloa

Tällainen piti tehdä. Aikalailla muistuttaa sitä, minkä mielessäni näin. :)


Ensitöikseni sain etsiä käsiini luonnosta seitsemän sopivaa kiveä ja käydä maalaamaan niitä seitsemällä eri värillä. Lapset maalailivat ylimääräisiä kiviä omilla sormiväreillään. Koska tämä teos on sydän- ja avautumisasia, piti sydänkiveä hieman korostaa.

kivat kivet
sydänkivi
Seuraavana ehtivänä päivänä pääsin hakemaan lisää puutavaraa Vainiolta ja maalia K-raudasta. Sitten piirustus-, sahaus- ja hiomispuuhiin, missä Neiti Näpsä toimi tehokkaana apuna ja Herra Hupsu työnjohdollisissa tehtävissä.

harppi
Neiti Näpsä
Kuviosahaaminen niin, että molemmat osat säilyisivät käyttökelpoisina, ei mielestäni ollut aivan yksinkertaista, mutta onnistui kyllä pähkäilyn ja puurtamisen jälkeen. Maalasin ensin taustan, koska jouduin hakemaan lopullista väriä buddhalle hetken aikaa. Olohuoneessa maalaaminen tuo omat haasteensa myös tähän harrastukseen, etenkin kun en löytänyt puristimia mistään ja pyörän mallinen kappale liikkuu tunnetusti aika herkällä. Roiskeita sain sitten tärpätöidä irti niin lattiasta kuin tv:stänkin.

kivien mallailua

taustan maalaus
Taas viisastuneena odotin poutapäivää ja maalasin buddhan ulkona. :) Valkoista pohjaksi, helmiäistä pinnaksi ja päälle vielä chakrat väreittäin. Hilettäkin piti heittää kuvioihin, jotta saa valoista ihanaa säihkettä.

pohjamaali

...ja pintamaali

Olisin halunnut hieman erilaisiksi nuo buddhan chakrat, mutta omistan niin onnettomat välineet, että oli tyytyminen näin. :/ no, pieni miinus hyvässä lopputuloksessa ei niin enää tunnu. Kivet liimalla kiinni ja pitkä kuivatus, jotta pysyisivät kauan paikoillaan.

hyvin istuvat yhteen
Rautakaupoista ei löytynyt oikeassa kulmassa olevia tarvitsemiani pidikkeitä. Halusin buddhan suoraan taustan eteen koholle. Ostin sitten sinnepäin-pidikkeet ja taoin ne takapihalla uuteen muotoon. Niistä tuli jopa suorat. :D Kiinnitys paikoilleen ja valojen ostoon.

Olin käynyt soveltuvia valoja etsiskelemässä jo parin viikon ajan, ja oikeana päivänä menin sitten lopullisia ostamaan.. Sähkötaloon oli juuri tullut aivan uudenlainen valosarja, joka toimi kaukosäätimellä!! :D Siinä on monta eri vaihtoehtoa valaisulle, ja mikä hienointa se käy läpi kaikki chakrojen värit. I LOVE IT <3

sähköteknikkona
 Seinälle ja tutustumaan. :D



Teos on jokaisella valonsäteellä erilainen ja välittää valtaisaa sydänenergiaa. Aivan mahtava hämärässä. Tälle on jo koti, mutta se pääsee sinne vasta, kun koti on löytänyt osoitteen. :D







maanantai 11. kesäkuuta 2012

Elefantit


Lapset askartelivat äidin iloksi. Käden jälkiä. Olihan niitä muutama muuallakin kun suunnitellulla pahvilla :D Käden jäljistä tuli elefantteja. Ja sanat toivat ne pianon äärelle. Pianon päällinen näyttikin turhan valkoiselta, taulu tiesi paikkansa. Hyvä näin!

Taulu sopii paikalleen mielestäni täydellisesti